Stichtingsbestuur

Het bestuur van de stichting ziet er als volgt uit:

Voorzitter

Feike Witlam Hier wie bewerbung schreiben MSc, MBA

De heer Witlam is sinds 2010 betrokken bij opleidingen voor Master en Bachelor programma’s in Suriname. Als Dean, docent en studiebegeleider voor de Netherlands Business Academy heeft hij bijgedragen aan het succes van tientallen Surinaamse studenten.

Als Programma Director heeft hij bij The Hague University in Den Haag leiding gegeven aan het internationale MBA en MAAC programma, waarvoor hij tevens de rol van Thesisbegeleider en Examinator vervulde.

Voor de Netherlands Business Academy in Breda, Nederland, vervult hij de rol als Lecturer in HRM en Business Ethics.

Feike Witlam is Managing Director & Owner van WITLAM HR Solutions & Consultancy, Oegstgeest, The Netherlands en is gespecialiseerd in Organisatie Advies, Werving & Selectie en Career Counsel.

Hij heeft zijn Master studies bij de Bradford School of Management en de Teesside University in de UK gedaan. gaan studeren

Secretaris Penningmeester 

Mohamed Razab Sekh

De heer Razab-Sekh is ondernemer van beroep. Hij heeft in Nederland naast civiel techniek ook gestudeerd aan de school of Business. Tijdens en na zijn studie heeft hij bijkans 20 jaren gewerkt in Nederland en Suriname. Momenteel woont en werkt hij in Suriname. Zijn leadership skills heeft hij ontwikkeld door actief te participeren bij Junior Chamber International (JCI). Ook heeft hij veel ervaring op het gebied van landbouw en veeteelt, maar ook op het bestuurlijk vlak. Hij is lid van diverse sociaal-culturele en sportorganisaties. Momenteel is hij bestuurslid van de Surinaamse Bridge Bond en tevens verbonden als trainer en docent van deze organisatie. Hij is ook actief betrokken bij diverse gemeenschapsprojekten in diverse districten waar hij samen met de plaatselijke bewoners activiteiten ontplooid om hun levensstandaard te verhogen. De heer Razab-Sekh is gehuwd en heeft 2 kinderen. Zijn persoonlijke missie is: “De medemens aansporen en helpen voor het bereiken van een beter leven, door te werken en studeren”

 

Reacties zijn gesloten.