Over Ons

De stichting Academy for Learning & Development is opgericht op 9 februari 2015 en staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel en fabrieken (KKF) onder het dossiernummer 26638 . Dit heeft plaatsgevonden op 26 februari 2015.

De Academy for Learning & Development, ALD, werkt aan een duurzame toekomst door studenten te stimuleren zich te ontwikkelen tot verantwoordelijke leiders. Dit doen wij door onze programma’s als “Blended Learning” aan te bieden. Bij ALD leer je hierdoor onderbouwen, toepassen en overtuigen, zodat je de theorie ook succesvol in de praktijk kan brengen.

De opleidingsprogramma’s van ALD worden in Suriname aangeboden door de Netherlands Business Academy. Sinds 2011 is NBA actief in Suriname voor en door het bedrijfsleven. ALD kenmerkt zich een sterke Surinaamse oriëntatie, waarbij de opleidingen die wij bieden opleidingen bestaan uit korte en langere programma’s, binnen de vakgebieden business, management, zorg, controlling en arbeidsrechtrecht.

Persoonlijke ontwikkeling bij ALD

Studeren bij ALD is gebaseerd op een combinatie van academische discipline en persoonlijke ontwikkeling. Het continu leren van experts uit het bedrijfsleven maakt een wezenlijk onderdeel uit van onze Master, HBO en MBO-programma’s en wordt ondersteund vanuit Career & Personal Development (CPD). 

Onze afdeling Career & Personal Development

Career & Personal Development (CPD) is een afdeling van ALD die er is voor alle studenten en afgestudeerden. Onze missie is om studenten en alumni hun doelstellingen te helpen bereiken door het leggen van een solide basis voor hun loopbaanbeheer, vaardigheden in personal branding en door hen in

Once you may need composing assist you start hunting for dependable write my essay get in touch we are the most effective alternative for college kids who wish a mix of flawless excellent cardstock and hospitable costs

contact te brengen met het bedrijfsleven. De essentie van de ervaring op het gebied van CPD bij ALD zal studenten en alumni helpen ontdekken wie zij zijn, waar ze goed in zijn en wat ze willen bereiken. 

CPD biedt onder meer de volgende ondersteuning:

  • Loopbaan- en netwerkbijeenkomsten

  • Workshops op het gebied van loopbaanmogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling 

  • Advies over het opstellen van het cv en de sollicitatiebrief

  • Loopbaanbegeleiding

  • Oefensollicitatiegesprekken

Reacties zijn gesloten.